Varukorg

EasyGrow

EasyGrow
Universal Grow Net
Populär
Universal Grow Net från EasyGrow. Ett elastiskt nät med flyttbara krokar som kan användas som support till dina fågel plantor.Höjd/bredd: från 60 till 120 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
HerbDryer från EasyGrow för torkning av örter och kryddor hemma. Den har ett lukthindrande kolfilter som tar bort 99% av doften, smart ventilation med tyst fläkt och optimalt luftflöde. Ihopvecklingsbar för enklare förvaring.Storlek: 30 x 40 cmInkluderat: HerbDryer, fodral, kolfilter och fläkt med E..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Exhale CO2 Bag
Populär
Ett problem med inomhusodling är att plantorna ofta inte får nog med CO2, vilket gör dem mindre. Exhale CO2 hjälper dina plantor att genomgå en effektiv fotosyntes och växa sig stora.Exhale CO2-påsen är lätt att använda, det är bara att öppna den enkelriktade ventileringen och placera påsen något ov..
569 SEK
Exkl moms:455 SEK
Plant Strapper Bindningsmaskin från Easy Grow som hjälper dig att sätta fast dina plantors stam eller grenar till support-pinnar eller linor. Både enkelt och tidsbesparande. Bindaren loopar och klamrar fast ett tåligt band runt plant- och support-del. Levereras med 200 stycken 604C-klammers och 30 m..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Easy Snip växtbeskärningssax från EasyGrow. Denna sax har raka blad av rostfritt stål och mjuka gummi-handtag som ligger bekvämt i handen när du trimmar dina växter. Motståndskraftig för harts och korrosion...
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)