Varukorg

Om oss

Sweseeds.com har Skandinaviens största sortiment av lyxfågelfrön från världens bästa fröbanker. Du behöver alltså inte längre åka till Holland, USA eller Spanien för att hitta dessa unika souvenirer. Våra frön skickas alltid från Sverige till skillnad från flera andra butiker som lagerför sina frön i utlandet, vilket både förlänger leveranstiden men också ökar risken för att din beställning registreras av tull och andra myndigheter.

Observera att du som kund själv ansvarar för vad du gör med dina frön. Enligt svensk lag är dessa frön lagliga att äga och våra lyxfågelfrön är tänkta som souvenirer - vi har därför inget intresse i vad du gör med dem och ingen närmare information att lämna ut. Tänk på att lagstiftningarna skiljer sig mellan olika länder och att det är ditt ansvar som kund att se till att du inte bryter mot lagen. Du godkänner dessa villkor när du lägger en beställning hos oss.


DU ÄR TRYGG HOS OSS
Din anonymitet som kund är viktigast för oss, vilket är en av anledningarna till att vi stadigt växer sedan 1995 då vi först slog upp portarna. För att värna om dig har vi gjort allt vi kan för att kunna ge dig diskretion, trygghet och support. Du som kund är ALLTID trygg hos oss!

Alla våra paket har Nordic Trade Tower AB som avsändare och skickas i diskreta paket. Det innebär att varken logo eller butiksnamn är tryckt på paketet och att det inte framgår någonstans utanpå paketet vad som finns inuti. Du kan alltså vara helt trygg när du beställer från oss.

Förutom att lägga beställningar i vår webbshop kan du även beställa via info@sweseeds.com, 08-730 00 70 eller i Solna-butiken, som vi delar med Smoketower, på Solna Strandväg 7. För att få handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Läs gärna vår:
Personuppgiftspolicy
Köpvillkor
Leveransinformation