Varukorg

Fågelnäring

Exhale CO2 Bag
Nyhet Populär
Ett problem med inomhusodling är att plantorna ofta inte får nog med CO2, vilket gör dem mindre. Exhale CO2 hjälper dina plantor att genomgå en effektiv fotosyntes och växa sig stora.Exhale CO2-påsen är lätt att använda, det är bara att öppna den enkelriktade ventileringen och placera påsen något ov..
569 SEK
Exkl moms:455 SEK
Athena | PK 940ml
Nyhet
Athena PK är ett förstärkningskompliment till Athena Bloom som används under blomfasen för att stimulera essens- och terpen-produktionen.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena | Cleanse 940ml
Nyhet
Athena Cleanse är en säker och mild hydrogenoxoklorat som används för att hålla bevattningssystem renare genom att reducera oönskad uppbyggnad av mineraler och organiska rester utan att påverka mineralbalansen. Säker att användas närsom under den vegetativa perioden och blomfasen.Utspädd Cleanse kan..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Athena | CaMg 940ml
Nyhet
Athena CaMg är ett supplement till andra näringsmedel när din odling behöver högre doser av kalcium, magnesium, järn och kväve, som exempelvis vid hydroponik.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena | Balance 940ml
Nyhet
Athena Balance är en formula av kaliumsilikat som förstärker ett konstbevattningssystems buffertkapacitet och stabiliserar pH-balansen för att gynna beväxtning, stamstyrka och näringsupptag. Rekommenderas ej för elektroniska doseringssystem.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena | Grow B 3.78ltr
Nyhet
Athena Grow är en flytande mineralblandning gjord för att användas under den vegetativa växtfasen för att stimulera optimal stam- och rottillväxt, knopp-producering och högkvalitativa plantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, Fosfat, löslig Pottaska, Magnesium, Svavel och KopparVänligen notera: Använd a..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena | Bloom B 3.78ltr
Nyhet
Athena Bloom är en flytande blandning gjord för att användas under blomningsfasen för att stimulera ett bättre näringsupptag för snabbare knopp-producering, blomning och högkvalitativa blom- och fruktplantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, Fosfat, löslig Pottaska, Magnesium, Svavel och KopparVänligen ..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena | Bloom A 3.78ltr
Nyhet
Athena Bloom är en flytande blandning gjord för att användas under blomningsfasen för att stimulera ett bättre näringsupptag för snabbare knopp-producering, blomning och högkvalitativa blom- och fruktplantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, löslig Pottaska, Kalcium, Magnesium, Boron, Järn, Brunsten, Mo..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena | Grow A 3.78ltr
Nyhet
Athena Grow är en flytande mineralblandning gjord för att användas under den vegetativa växtfasen för att stimulera optimal stam- och rottillväxt, knopp-producering och högkvalitativa plantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, löslig Pottaska, Kalcium, Magnesium, Boron, Järn, Brunsten och ZinkVänligen no..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
GH | Starter Kit Mineral
Populär
Green House Feeding Mineral startkit som innehåller allt du behöver för att börja med odling.Inkluderat:Grow (125g): speciellt gjord för växtperioden mellan groddning och blomning för att få en grön, stark och motståndskraftig planta. NPK: 24-6-12Hybrids (500g): stimulerar produktionen av essentiell..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Green House Feeding Bio startkit som innehåller allt du behöver för att börja med ekologisk odling.Inkluderat:BioEnhancer (125g): ökar upptaget av näring och stimulerar grobarhet, rotning och växtlighet. NPK: 1-0-8BioGrow (500g): allt-i-ett-mix av naturligt material för snabbväxande plantor. NPK: 7-..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Green House Feeding Chelated Calcium är ett tillskott som du bör använda om vattnet du använder inte har en nog hög kalciumhalt. R/O-vattensystem (omvänd osmos), exempelvis, behöver kalciumtillskott för att funka bra.Mängd: 500 gRekommenderad lösning: 90 g/l vatten..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
Visar 1 till 12 av 17 (2 Sidor)