Varukorg

Athena

Athena
Athena PK är ett förstärkningskompliment till Athena Bloom som används under blomfasen för att stimulera essens- och terpen-produktionen.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena Cleanse är en säker och mild hydrogenoxoklorat som används för att hålla bevattningssystem renare genom att reducera oönskad uppbyggnad av mineraler och organiska rester utan att påverka mineralbalansen. Säker att användas närsom under den vegetativa perioden och blomfasen.Utspädd Cleanse kan..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Athena CaMg är ett supplement till andra näringsmedel när din odling behöver högre doser av kalcium, magnesium, järn och kväve, som exempelvis vid hydroponik.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena Balance är en formula av kaliumsilikat som förstärker ett konstbevattningssystems buffertkapacitet och stabiliserar pH-balansen för att gynna beväxtning, stamstyrka och näringsupptag. Rekommenderas ej för elektroniska doseringssystem.Mängd: 946 ml..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Athena Grow är en flytande mineralblandning gjord för att användas under den vegetativa växtfasen för att stimulera optimal stam- och rottillväxt, knopp-producering och högkvalitativa plantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, Fosfat, löslig Pottaska, Magnesium, Svavel och KopparVänligen notera: Använd a..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena Bloom är en flytande blandning gjord för att användas under blomningsfasen för att stimulera ett bättre näringsupptag för snabbare knopp-producering, blomning och högkvalitativa blom- och fruktplantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, Fosfat, löslig Pottaska, Magnesium, Svavel och KopparVänligen ..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena Bloom är en flytande blandning gjord för att användas under blomningsfasen för att stimulera ett bättre näringsupptag för snabbare knopp-producering, blomning och högkvalitativa blom- och fruktplantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, löslig Pottaska, Kalcium, Magnesium, Boron, Järn, Brunsten, Mo..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Athena Grow är en flytande mineralblandning gjord för att användas under den vegetativa växtfasen för att stimulera optimal stam- och rottillväxt, knopp-producering och högkvalitativa plantor.Mängd: 3,78 lInnehåll: Kväve, löslig Pottaska, Kalcium, Magnesium, Boron, Järn, Brunsten och ZinkVänligen no..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)