Varukorg

Lediga tjänster

Är du den vi söker?

Är du en driven kundtjänstmedarbetare/butikspersonal med erfarenhet av e-handel och är van att jobba med service?
Är du ute efter nya utmaningar?
Sök då rollen som butikspersonal/kundtjänst på Smoketower.com, Sweseeds.com och CBDapoteket.se, Sveriges ledande e-handel för röktillbehör och bli en del av vårt team. Tjänsten är på deltid men kan diskuteras till heltid om intresse finns och om vi hittar rätt person.

Arbetstider: Vardagar 08:00 - 17:00

Som butikspersonal/kundtjänst bär du främsta ansvaret för:
  *  Ta emot våra kunder på plats
  *  Ge gedigen service
  *  Besvara kundernas frågor
  *  Ta emot och lämna ut ordrar
  *  Se till att butiken är i ordning, välfylld samt städad
  *  Besvara telefon och mail samt vår chatbot “Fred”

Som butikspersonal/kundtjänst arbetar du främst med att serva de kunder som besöker oss dagligen. Vid de tillfällen vi inte har besök så hjälper du till med att svara på inkommande samtal, e-post och chat.

Du är serviceminded, jobbar effektivt och har en god förmåga att skapa struktur kring ditt arbete. Du jobbar självständigt, har lätt för att se sammanhang och är lösningsorienterad. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda skriftliga kunskaper i det engelska språket. Det är även meriterande med finska, danska, norska och/eller spanska. Du har tidigare erfarenhet av butik och/eller kundtjänst och är van att arbeta vid ett högt tempo. Naturligtvis är du en van datoranvändare.

Ett intresse för branschen vi verkar inom är starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med eventuell möjlighet för heltid med placering på Nordic Trade Towers kontor i Solna, Stockholm med start enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Simon Davari, via e-post simon@smoketower.com eller på telefon 08-730 00 71.